3D pillows – Szep-end Ltd.

Fehér road 10. 1106 Budapest, Hungary
marketing@3dparnak.hu
+36 (70) 850 5565

Frequently Asked Questions

Please read the followings before writing to us

Belföldi csomagszállító partnerünk a Sprinter, amelyeknek köszönhetően Magyarországon belül házhozszállítás kérhető.

Telephelyünkön lehetőség van a rendelés személyes átvételére (1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 108. belső parkoló munkanapokon 9:00-15:00 között.

Belföldi csomagszállító partnerünk a Sprinter, amely az alábbi árak szerint szállít:

Házhozszállítás: 1.390 Ft
Utánvétes fizetés esetén +300 Ft kezelési költséget számítunk fel

Telephelyünkön történő személyes átvétel díjmentes.

Webshopunkban háromféle módon lehet fizetni. Barion által üzemeltetett biztonságos online bankkártyás fizetés, előre utalás, illetve utánvétes fizetés (készpénzzel vagy bankkártyával).

Megrendelés elküldése után legkésőbb másnap összekészítjük csomagod és átadjuk a választott futárszolgálatnak. Ennek tényéről e-mailben fogunk értesíteni. Partnerünk általában másnapra, vagy legfeljebb 2 munkanap múlva kézbesíti a csomagot. Ha a termék nincs készleten, a gyártási folyamat általában 10 munkanapot vesz igénybe, ezt követően történik a kiszállítás.

Az adataidat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át. Ez alól kivételt képeznek a futárszolgálatok, melyeknek átadjuk kapcsolati adataid a sikeres csomagkézbesítés érdekében.
Bankkártyás fizetés esetén bankkártya adataidat nem webshopunkban, hanem a Barion rendszerében kell megadni, akik nagyfokú biztonsággal kezelik ezen adatokat.

Munkatársaink összekészítik csomagod, majd átadják a kiválasztott futárszolgálatnak, vagy félreteszik számodra személyes átvételre. Ezek megtörténtekor e-mailben értesítünk.

Rendelésedről a sikeres teljesítéskor állítjuk ki a számlát, melyet emailben küldünk el számodra.

Still have questions? Get in touch with us