3D párnákról

A 3D párnák fogalma már évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennünk. 2014 óta tartó folyamatos kísérletezésnek és formatervezésnek köszönhetően mára már az általunk gyártott 3D-s szivacspárnák 100%ban a valóságnak megfelelnek. Évről-évre igyekszünk új ötletekkel színesíteni a termék portfóliónkat. Ebben nagy segítségünkre vannak kreatív kollégáink és természetesen Ti is, hiszen egyedi kéréseitek kivitelezésével mindig újabb tapasztalattal gazdagodunk! Így legyen szó autóról, logóról, italpalackról, mi mindent képesek vagyunk párna formájában elkészíteni! Reméljük, hogy termékeink elnyerik tetszésedet és hamarosan Téged vagy cégedet is elégedett vevőink között köszönthetünk.

Történetünk

Cégük 2007-ben alakult. Fő profilunk ruhák varrása és javítása volt, de néhány évvel ezelőtt 3D-s ajándéktárgyak és játékok készítésével bővítettük kínálatunkat. Azóta folyamatosan bővülő választékunkból adódóan, már nem csupán különböző típusú járművek tökéletes modelljeit készítjük szivacsból, de egyedi, cégek számára személyre szabott ajándéktárgyakat is tervezünk és készítünk.

Kiváló tervezőink, grafikusaink és modellezőink tökéletes mását készítik el az általad megálmodott járműveknek és egyéb tárgyaknak, legyen az egy egyedi autómodell vagy céged kínálatában szereplő bármilyen termék. Gyermekek és felnőttek számára is kedves használati- vagy dísztárgyak lehetnek 3D-s termékeink, de kreatív céges ajándékként és promóciós eszközként is funkcionálnak.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kiváló minőségű, Anti allergén anyagokból, környezetbarát festékek felhasználásával készüljenek a kínálatunkban szereplő érdekességek. A szivacspárnák alapanyaga szivacs, huzatuk kiválóan tisztítható, fertőtleníthető mikro velúr anyagból készül, ezért nem csupán otthon, üzletekben, bemutatótermekben, de óvodákban, orvosi rendelőkben, játszóházakban is nagyszerű szórakoztató, oktató játékként is alkalmazhatók.

Válogass kedvedre termékeink között, vagy írj nekünk, ha egyedi ötleteddel szeretnéd elkápráztatni szeretteidet, ügyfeleidet.